Kristin Tomson - mandala maalide autor

Minu nimi on Kristin. Maalimise ja joonistamisega olen tegelenud juba alates lapsepõlvest. Olen käinud ka erinevates kunstiringides ja meeleldi võtan osa ka erinevatest maalimisalastest töötubadest.
Minu huvi mandalate vastu sai alguse, kui minu kätte sattus kirgastav värviraamat “Elujõu mandalad”.
Tundsin naudingut nende värvimisest. Inspiratsioon, kuidas värve omavahel sobitada, tuli justkui iseenesest minu seest.
Näidates värvitaamatus värvitud pilte tuttavatele, sain positiivsest tagasisidest julgustust, et ühel päeval teha esimene katsetus lõuendil. Kui pilte oli juba üksjagu kogunenud tekkis mõte luua ka e-pood ning hakata oma maale tutvustama ka Facebookis ning hiljem ka Instagrammis. Nii sündis ka bränd Tomson Mandalamaalid.

Andmekaitsetingimustega nõustumine(Required)

Ühendust saad võtta ka järgmistel kontaktidel:

E-post: kristin@tomsonmandalamaalid.ee

Telefon: +372 5846 1186

Jälgi minu tegemisi ka Facebookis ja Instagrammis.